Joomla TemplatesWeb HostingFree Joomla Templates
Home Ziua Comunei – prima duminica din luna august

cj eguv

Raportul de Mediu
PUG Comuna Hoceni - parti scrise

PUG Comuna Hoceni - parti desenate

Manifestare publică cultural – artistică și sportivă, organizată de Administratia publică locală Festivalul comunei Hoceni se desfășoară anual din 1998, în prima duminică din luna august, astfel că în anul 2011, s-a sărbătorit cea de-a XIV –a ediție.
Prin organizarea și desfășurarea Festivalului comunei Administratia publică locală dorește să creeze momente de bucurie locuitorilor comunei dar și fiilor comunei plecați din localitate care au o zi de întâlnire oganizată.
Festivalul comunei este conceput a se desfășura atât ca o manifestare cultural – artistică dar și sportivă, astfel că pe parcursul întregii zile se organizează întreceri sportive la fotbal, tenis de masă, sah, dar si concursuri specific mediului rural: călărie, tracțiune hipo, trasul frânghiei, mersul în sac. Căștigătorii întrecerilor sportive și a concursurilor sunt răsplătiți cu diplome și premii în bani.
Prezența la festival a comercianților și a jocurilor tip bâlci, oferă populației prezente atât produse specifice acestor sărbători rurale cât și jocuri tradiționale care mențin vie tradiția sărbătorii satului românesc.
Seara este organizat un spectacol artistic susținut la Teatrul de Vară de artisti locali (elevi ai școlii Hoecni), acompaniați de formație de muzică populară, soliști de muzică populară și ușoară, din țară și străinătate.
Festivalul comunei se termină tîrziu în noapte cu joc de artificii.

20082008 (7)
20092009 (12)
20102010 (16)
20112011 (20)
20122012 (31)
20132013 (39)

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează