Joomla TemplatesWeb HostingFree Joomla Templates
Home Cultură Caminul cultural

cj eguv

Raportul de Mediu
PUG Comuna Hoceni - parti scrise

PUG Comuna Hoceni - parti desenate

Căminul cultural Hoceni asigură organizarea și furnizarea serviciilor culturale și sportive comunității. Are un angajat, specialist în Aparatul de specialitate al Primarului.
Căminul cultural dispune de următoarele spații amenajate:
- Căminul cultural Hoceni – clădire cu o suprafață de 240 m.p. cu 2 săli, hol și birou Director de cămin;
- Căminul cultural Oțeleni – clădire cu o suprafață de 320 m.p. cu 1 sală, hol, magazie;
- Teatrul de Vară Hoceni – Spatiu special amenajat, împrejmuit, cu 700 de locuri pe scaune, cu scenă de 50 m.p. acoperită, dotată cu instalație de sonorizare, cu 2 vestiare pentru artiști, toaletă,
- Teren de fotbal Hoceni – teren imprejmuit, delimitat, marcat și tușat pentru întreceri sportive tip fotbal, suprafață de joc 7800 m.p. dotat cu porți de fotbal cu plasă,
- Teren de sport cu nocturnă Oțeleni - Spatiu special amenajat, împrejmuit, cu instalație de nocturnă, cu tribune spectatori, destinat organizării întrecerilor sportive tip minifotbal, tenis fotbal, tenis de câmp, handbal, baschet, suprafață de joc 2000 m.p.,dotat cu porți de handbal cu plasă, fileu de tenis de câmp – demontabil, coșuri de baschet.
- Sala de sport Hoceni – obiectiv special construit, amenajat și dotat cu teren de joc, 2 vestiare, dușuri, toalete, centrală termică proprie, birouri, cabinet medical, magazie, suprafată construită 900 mp, dotată cu mese pentru tenis, cosuri pentru baschet, biciclete pentru sală, hantere, gantere, mingi și alte echipamente pentru desfășurarea activităților sportive.
Căminul cultural Hoceni organizează și desfășoară în colaborare cu Biblioteca comunală Hoceni, Școala Hoecni și cu Administrația publică locală, manifestări publice cultural-artistice și sportive cum ar fi:
-    Aniversarea Zilei Unirii Principatelor Române la 24 ianuarie;
-    Aniversarea Zilei internaționale a Femeii;
-    Aniversarea Zilei internaționale a Copilului;
-    Festivalul Comunei Hoecni (prima duminică din luna august);
-    Activitați de omagiere și aniversare a unor mari poeți și scriitori români;
-    Festivalul fanfarelor – desfășurat în 16 octombrie 2011 la Hoceni.
Căminul cultural asigură suport tehnic și accesul la spațiile amenajate pentru desfășurarea activităților sportive de către Școala Hoceni.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează