Joomla TemplatesWeb HostingFree Joomla Templates
Home Economia Bazată pe Cunoastere

cj eguv

Raportul de Mediu
PUG Comuna Hoceni - parti scrise

PUG Comuna Hoceni - parti desenate

Comuna Hoceni participă în cadrul Proiectului "Economia Bazată pe Cunoaştere″ - E.B.C. (2007 – 2010), implementat de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale- M.C.S.I., care a sprijinit mediul rural şi mic urban în vederea dezvoltării sectorului privat, a stimulării utilizării tehnologiei informaţionale în şcoli şi în mediul întreprinderilor mici şi mijlocii, a consolidării capitalului uman şi a reducerii decalajului rural-urban, în conformitate cu programul de integrare europeană.

Comuna Hoceni face parte din cele 255 de comunități de pe teritoriul României, în care s-a implementat Proiectul „E.B.C”
Prin Proiect s-a realizat Rețeaua Electronică a Comunității Locale (RECL) Hoceni, care are 4 noduri de interconectare la rețeaua Internet astfel:
-    Primaria Hoceni,
-    Biblioteca comunală Hoceni,
-    Punctul de Acces Public la Informații – P.A.P.I. Hoceni,
-    Școala coordonatoare Hoceni și Școala aparținătoare Barboși
Prin proiect sunt asigurate două posturi care coordonează și administrează R.E.C.L. Hoceni:
-    Manager I.T. / R.E.C.L. Hoceni
-    Administrator I.T. / R.E.C.L. Hoceni
Prin proiect s-a realizat instruirea in utilizarea T.I.C. a salariaților Administrației Publice Locale, a cadrelor didactice de la Școlile din comună, a unor intreprinzători particulari și a elevilor de la școli.
Personalul care încadrează R.E.C.L. Hoceni asigură suportul tehnic și participă la organizarea unor activități culturale și artistice de catre Școala Hoecni și a manifestărilor organizate de către Administrația Publică Locală.
Prin suportul tehnic I.T. se agigură depunerea unor documente de catre populatie la diferite Instituții publice, redactarea și multiplicarea unor documente dar și comunicarea prin Internet cu persoanele plecate din localitate sau din țară.
Proiectul "Economia Bazată pe Cunoaștere" prin Rețeaua Electronică a Comunității Locale (RECL) contribuie în continuare seminificativ la dezvoltarea competențelor digitate ale membrilor comunității Hoceni și folosirea T.I.C în diverese domenii de activitate.












 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează