ANUNT IMPORTANT!
SPITALUL MUNICIPAL "DIMITRIE CASTROIAN" HUSI ANGAJEAZA DE URGENTA:
MEDIC GRAD PROFESIONAL REZIDENT ANUL V, SPECIALIST SAU PRIMAR IN URMATOARELE SPECIALITATI:

•    PEDIATRIE
•    MEDICINA DE URGENTA
•    MEDICINA DE FAMILIE CU COMPETENTA IN MEDICINA DE URGENTA
•    GASTROENTEROLOGIE
•    DIABET ZAHARAT NUTRITIE SI BOLI METABOLICE
•    RADIOLOGIE, IMAGISTICA MEDICALA-PENTRU COMPUTER TOMOGRAF
•    CARDIOLOGIE


Structura cu paturi:

Abordam o patologie psihiatrica generala ce cuprinde psihoze, tulburari afective, tulburari de personalitate, dependenta de alcool iar personalul medical lucreaza in echipa, fiind reprezentat de medici psihiatri, psiholog, asistenti medicali, asistent social, in scopul cresterii compliantei si randamentului tratamentului medicamentos, reducerea stigmei la care pacientii sunt supusi.

In tratamentele aplicate pacientilor nostril utilizam, medicamente de ultima generatie si consiliere psihologica de suport si psihoeducationala care suplimenteaza si eficientizeaza  medicatia, cresc sansele de reabilitare si recuperare a pacientului.

Pentru afectiunile somatic asociate patologiei psihice (cardio-vasculare, gastro-enterologice, neurologice etc) pacienti sunt consultati de medicii de specialitate din cadrul spitalului unde beneficiaza de tratamente si investigatii de specialitate, analize de laborator, imagistica medicala.

Internarile se efectueaza in regim de urgenta, asigurand pe perioada internarii conditii hoteliere bune, tratament medicamentos de specialitate, examinare psihologica si consulturi interclinice (acolo unde este cazul) existand posibilitatea dispensarizarii ulterioare prin ambulatoriul integrat.

La externare pacientii beneficiaza de bilet de externare, scrisoare medicala, tratament in regim gratuit si compensat, plan terapeutic si unde este cazul, concediu medical.

 
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support